Sevenaere schoonmaakdiensten

Schoonmaakdiensten van Sevenaere

Een ervaren en betrouwbare partner voor al uw schoonmaakdiensten. Wilt u ons inzetten voor een een incidentele klus, wekelijks schoonmaken of dagelijks schoonmaakonderhoud, wij staan voor u klaar!
Betrouwbare partner schoonmaakwerk

Sevenaere neemt de kwaliteit van schoonmaakwerk zeer serieus

Professionele schoonmaakdiensten

Schoonmaakprofessionals met 15 jaar tevreden klanten.

Ecologische schoonmaakproducten

Een veilige en gezonde keuze voor mens en milieu

Dagelijks en periodieke schoonmaakdiensten

Zowel overdag als in de avonduren schoonmaken

Professioneel schoonmaakwerk met Sevenaere schoonmaakdiensten.

Sinds de oprichting van Schoonmaakbedrijf Sevenaere zijn wij op een enthousiaste en bevlogen manier bezig om professioneel schoon te maken. Uw kantoor of bedrijfspand is niet alleen het visitekaartje van uw onderneming maar moet ook een plek zijn waar het prettig werken is. Sevenaere draagt hierbij graag haar steentje bij. Door de ruimtes binnen uw bedrijf schoon en representatief te houden.

Duidelijke communicatie
U heeft een eigen projectleider en vaste interieurverzorgers.
Dagelijks controle systeem
Sevenaere is elke dag druk met het waarborgen van de kwaliteit.
Onze schoonmaakdiensten

Wekelijks schoonmaken of dagelijks schoonmaakonderhoud

Wilt u ons inzetten voor een een incidentele klus, wekelijks schoonmaken of dagelijks schoonmaakonderhoud, wij staan voor u klaar! Staat uw klus niet in het onderstaand overzicht? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Schoonmaakdiensten voor Kantoren
schoonmaak werk
Schoonmaakbedrijf Sevenaere draagt een steentje bij aan een prettige werksfeer op kantoor. Door de kantoorruimtes grondig schoon en representatief te houden.
Schoonmaakbedrijf voor Scholen
school schoonmaak werk en scholen schoonmaken
Een opgeruimde en schone leeromgeving komen de prestaties en resultaten van de leerlingen ten goede. Schoonmaakbedrijf Sevenaere draagt hier graag aan bij.
Schoonmaakwerk voor Fabrieken
Een industriële omgeving vraagt om een deskundige aanpak van de schoonmaakwerkzaamheden. Dit leidt tot verbetering van de welzijn en de veiligheid van uw personeel.
Schoonmaakonderhoud voor Tandartsparktijken
Hygiëne en infectiepreventie is zeer belangrijk bij elke tandartspraktijk. Dit vraagt een deskundige aanpak ook op schoonmaakgebied. Vraag naar de mogelijkheden.
Specialistische reiniging voor voor Parkeergarages
Een vloer krijgt een hoop te verduren. Hoop schoenen en misschien wielen komen er dagelijks overheen. Sevenaere reinigt en onderhoud uw vloer op een deskundige manier.
Opleverschoonmaak voor Bouwprojecten
U wilt een schone en frisse start maken op uw nieuwe locatie of na de verbouwing. Laat ons team u daarbij helpen met een professionele bouw- of opleverschoonmaak.
maatschappelijk ondernemen schoonmaakdiensten

Sevenaere doet ook aan MVO

Sevenaere is zich ervan bewust dat zij naast een economische ook een maatschappelijke functie heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is hiervoor een algemeen aanvaarde term geworden. Rekening houden met het effect van onze activiteiten op mens, milieu en maatschappij staat bij ons hoog in het vaandel.

Er wordt gebruik gemaakt van ecologische schoonmaakproducten en werken aan een zo laag mogelijke water- en energieverbruik tijdens de schoonmaakwerkzaamheden. Ook proberen we het aantal kilometers die het personeel moet afleggen zo efficiënt mogelijk in te delen.

Medewerkers & schoonmaakwerk

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal. Daarom zorgen we ervoor dat ze comfortabel en gezond kunnen werken met ergonomische werkmaterialen.

Milieu Co2 & schoonmaakdiensten

We gebruiken milieuvriendelijke producten, we beperken ons water- en energieverbruik en we scheiden ons afval. Zo dragen we bij aan een schone en groene toekomst.

Logboek controle

In het logboek houd de medewerker bij welke tijden en dagen het werk is uitgevoerd en eventuele bijzonderheden. De opdrachtgever kan hier ook eventuele opmerkingen of wensen noteren die de medewerkers bij de eerst volgende dienst kan meenemen. Het logboek wordt in de werkkast of bij de receptie bewaard.

Leuke weetjes

Hoe kijk jij naar schoonmaken? Vind je het een fijne bezigheid of een vervelende taak? Wat je antwoord ook is, wij hebben een aantal leuke weetjes over schoonmaken die je misschien opvrolijken.

Toiletrollen geleverd
0 K
Fermentum lacinia senectus sollicitudin malesuada interdum facilisis est sed
Locaties
0 +
Fermentum lacinia senectus sollicitudin malesuada interdum facilisis est sed
Tevreden klanten
0 +
Fermentum lacinia senectus sollicitudin malesuada interdum facilisis est sed
Vuilnisbakken geleegd
0 K
Fermentum lacinia senectus sollicitudin malesuada interdum facilisis est sed
Tevreden klanten

Wat men zegt over ons

professionele schoonmakers in het schoonmaakbedrijf
Perfect kantoorschoonmaak beste prijs

Samen werken we aan een schonere wereld

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vraag? Gebruik het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.