Sevenaere schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf Liemers: voor de beste glanzende resultaten

Verhoog de hygiëne met betaalbare schoonmaakoplossingen, helder en overzichtelijk

Wat kan schoonmaakbedrijf Liemers betekenen?

Ook in de regio Liemers kunt u bij schoonmaakbedrijf Sevenaere terecht. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf en werkzaam in de regio´s Zevenaar, Didam, Duiven of te wel de Liemers en kunnen aan al uw schoonmaak behoeften doen. Zoek niet verder! Bij schoonmaakbedrijf Liemers werken de beste schoonmakers voor jouw specifieke opdracht. Of je nu een specialist nodig hebt voor interieurreiniging van gebouwen, kantoren, woningen of zelfs specialistische reiniging, wij hebben de expertise en ervaring om elke schoonmaaksituatie aan te kunnen.

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf Liemers?

Een no-nonsense mentaliteit

Als full-service schoonmaakbedrijf met 15 jaar ervaring bieden wij een uitgebreid aanbod van verschillende schoonmaakdiensten. Of het nu gaat om glasbewassing, gevelreiniging of andere schoonmaakwerkzaamheden, wij staan klaar om elk project aan te pakken. Onze no-nonsense mentaliteit en passie voor het vak zorgen ervoor dat we altijd doen wat we beloven.

Streven naar de beste resultaten

Bij Cleaning Company Liemers streven we naar een langdurige samenwerking met onze klanten. We geloven in een goede en fijne werksfeer, waarin we samen streven naar de beste resultaten. Onze klanttevredenheid is onze beste reclame en we rusten niet voordat jij tevreden bent met het geleverde werk.

Onze schoonmaakdiensten

  1. Schoonmaakwerk bedrijfsruimten
  2. Kantoren reinigen
  3. Woning schoonmaak
  4. Interieurverzorging
  5. Vloerreiniging
  6. Specialistische reiniging
  7. Glasbewassing
  8. Zonnepanelen reinigen

Over schoonmaakbedrijf Liemers

Schoonmaakbedrijf Liemers is opgericht op 1 mei 2016 en is gevestigd in Zevenaar, Gelderland. Als eenmanszaak met één werkzaam persoon hebben we ons gespecialiseerd in interieurreiniging van gebouwen. Ons doel is om de beste schoonmaakresultaten te behalen en jou als klant volledig tevreden te stellen.

Feedback bij basisschool schoonmaken

Bij Schoonmaakbedrijf Liemers begrijpen we dat prijs een belangrijke factor is bij het kiezen van een schoonmaakbedrijf. Daarom bieden we scherpe prijzen en een uitstekende service. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan nu ons gratis offerte aanvraagformulier in, en kies voor schoonmaakbedrijf Sevenaer.  Uw wensen uw budget, onze schoonmaakdiensten.

 

schoonmaakbedrijf sevenaere 51

Ons doel is een tevreden klant

Schoonmaken in de regio Liemers

  •  Wij zijn een regionaal schoonmaakbedrijf in de Liemers met ervaren en gemotiveerde schoonmakers. 
  • Wij gebruiken de beste schoonmaakmiddelen en -apparatuur om uw pand en- of kantoor te laten glanzen. 
  • Wij bieden persoonlijke aandacht. 
  • Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en passen onze schoonmaakdiensten aan op uw situatie. 
  • Wij zijn flexibel in onze planning en kunnen eventueel ook buiten kantoortijden of op zaterdag schoonmaken. 
  • Wij hebben veel ervaring in het schoonmaken en onderhouden van verschillende soorten panden, zoals kantoren en scholen. 
  • Wij weten wat er nodig is om uw pand optimaal schoon te houden. Kies voor kwaliteit, service, kennis en flexibiliteit. Kies voor ons schoonmaakbedrijf.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Bij Schoonmaakbedrijf Liemers zijn we toegewijd aan het leveren van de beste schoonmaakresultaten. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de kwaliteit van onze diensten. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent!

Wilt u persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte? Schoonmaakbedrijf Liemers staat voor u klaar

Ons serviceteam staat voor u klaar om uw wensen te bespreken. Wij zijn te bereiken van maandag tot vrijdag tussen 08:00 en 17:00 – Bel: 0316 – 340400