Sevenaere schoonmaakdiensten

Een extra frisse en nette opleveronderhoud door professionele schoonmakers

Compleet opleveringsschoonmaak voor woningen en bedrijfspanden

opleveringsschoonmaak woning bedrijfspand

Wat is een opleveringsschoonmaak

Sevenaere schoonmaakdiensten kan u helpen met het onderhoud van een compleet opleveringsschoonmaak. Door projecten grondig schoon te maken van een woning of bedrijfspand voordat het wordt opgeleverd aan de nieuwe eigenaar of huurder. Het doel van deze opleveringsschoonmaak is om het pand in goede en frisse staat over te dragen en een goede eerste indruk te maken.

Voordat we beginnen met schoonmaken, gaan we eerst met jullie in gesprek. We inventariseren welke vervuiling er is en stemmen samen af welke werkzaamheden nodig zijn. Ook houden we rekening met de planning van andere leveranciers. Zo zorgen we ervoor dat jullie (nieuwe) gebouw op tijd schoon is en dat niemand voor verrassingen komt te staan.

Wat wordt er bij opleveringsschoonmaak gedaan?

Opleverschoonmaak vindt meestal plaats op de dag waarop het pand wordt opgeleverd. Dit is de dag waarop de nieuwe eigenaar of huurder het pand in ontvangst neemt en en gebruiksklaar is. Bij opleveringsschoonmaak worden alle zichtbare en onzichtbare vervuilingen verwijderd. Dit omvat onder meer:

  • Vloeren: stof, vuil, vlekken, krasjes
  • Muren: stof, vuil, vlekken, gaten
  • Plafond: stof, vuil, vlekken
  • Ramen: stof, vuil, vlekken, strepen
  • Deuren: stof, vuil, vlekken, krasjes
  • Sanitair schoonmaken

Verschil tussen opleveringsschoonmaak en reguliere schoonmaak

Opleverschoonmaak is een uitgebreidere vorm van schoonmaak dan reguliere schoonmaak. Hierbij wordt  het pand grondig schoongemaakt, inclusief deuren, ramen, muren, plafonds, vloeren, meubels en apparatuur. Bij reguliere schoonmaak wordt het pand meestal alleen schoongemaakt op zichtbare plekken. Als u het niet zelf wilt of kan doen, kunt u opleveringsschoonmaak ook door een professional zoals Sevenaere laten uitvoeren. Wij hebben de kennis en ervaring om uw pand grondig en efficiënt schoon te maken.

Opleverschoonmaak woningen

Bij opleverschoonmaak aan een woning wordt vaak extra aandacht besteed aan de keuken en de badkamer. Deze ruimtes worden vaak intensief gebruikt en het is belangrijk dat ze schoon en netjes zijn.

Bij opleverschoonmaak aan een woning wordt vaak ook aandacht besteed aan de tuin. De tuin moet schoon en netjes zijn, zodat de nieuwe eigenaar of huurder er meteen van kan genieten.

Opleverschoonmaak bedrijfspanden

Bij opleverschoonmaak aan een bedrijfspand wordt vaak extra aandacht besteed aan de vloeren. De vloeren moeten schoon en netjes zijn, zodat er veilig gewerkt kan worden. Bij opleverschoonmaak aan een bedrijfspand wordt vaak ook aandacht besteed aan de installaties. De installaties moeten schoon en netjes zijn, zodat ze goed functioneren. Op zoek bent naar een professionele dienstverlener. Sevenaere schoonmaakdiensten is expert in leveren van topmerken sanitaire voorzieningen.

bouwschoonmaak

Conclusie opleverschoonmaak

Opleverschoonmaak is een belangrijk onderdeel van de overdracht van een woning of bedrijfspand. Door opleveringsschoonmaak zorgvuldig uit te voeren, kunt u ervoor zorgen dat de nieuwe eigenaar of huurder een pand in goede staat in ontvangst neemt.

Een opleverschoonmaak van Sevenaere

  • Voldoende tijd in voor opleveringsschoonmaak.
  • De juiste schoonmaakmiddelen en -materialen hebt.
  • Beginnen met het schoonmaken van de grote oppervlakken, zoals vloeren en muren.
  • Werken vervolgens toe naar de kleinere oppervlakken, zoals ramen en deuren.
  • Maken in overleg alle meubels en apparatuur schoon.
  • Verwijderen alle afval.
  • Ruim de tuin op en maak deze eventueel schoon.

Sevenaere schoonmaakdiensten

Een opleveringsschoonmaak, wij staan voor u klaar

Hoe kunnen we je helpen? Ben je op zoek naar vrijblijvend advies, feedback, informatie of wil je gewoon even hallo zeggen, omdat je meer wilt weten over Sevenaere en onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op via email of telefoon.

Sevenaere schoonmaakdiensten b.v.

Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar

Email

service@sevenaere.nl

Telefoon

0316 - 340400