Sevenaere schoonmaakdiensten

Regelmatig reinigen van sanitaire voorzieningen zorgt voor een gezonde werkomgeving

Vandaag besteld, morgen uw sanitaire voorzieningen in huis

schoonmaakbedrijf sevenaere 48

Alles over sanitaire voorzieningen

Naast schoonmaakwerk biedt Sevenaere tevens sanitaire voorzieningen en producten aan. Sanitaire voorzieningen zijn voorzieningen die zijn ontworpen om de behoeften van menselijke excretie te bevredigen. Ze helpen om de verspreiding van ziekten te voorkomen en zorgen voor een comfortabele en gezonde omgeving.

Soorten sanitaire voorzieningen

Denk hierbij aan handzeep, dispensers, toiletpapier, vouwhanddoekjes, handdoekrollen, keukenrollen, vaatwasmiddelen, afwasmiddelen, afvalbakken en luchtverfrissers. Wekelijks worden deze artikelen dan bij uw bedrijf door ons afgeleverd. Een snelle levering is mogelijk aangezien we ons standaard assortiment altijd op voorraad hebben. Wij leveren o.a. de merken van Tork, Boma Admire, Boma Lago en Boma Absynt, RVS. 

Reiniging en onderhoud sanitaire voorzieningen

Toiletten

Toiletten moeten dagelijks worden schoongemaakt met een mild desinfecterend schoonmaakmiddel en water. Het is ook belangrijk om de toiletborstel regelmatig te vervangen.

Wastafels

Wastafels moeten dagelijks worden schoongemaakt met een mild desinfecterend schoonmaakmiddel en water. Het is ook belangrijk om de kraan en de zeepdispenser regelmatig te ontkalken.

Douches

Douches moeten regelmatig worden schoongemaakt met een mild desinfecterend schoonmaakmiddel en water. Het is ook belangrijk om de douchekop en de douchestang regelmatig te ontkalken.

Urinoirs

Urinoirs moeten regelmatig worden schoongemaakt met een speciaal schoonmaakmiddel voor urinoirs. Andere sanitaire voorzieningen moeten ook regelmatig worden schoongemaakt met een mild desinfecterend schoonmaakmiddel en water.

Als u op zoek bent naar een professionele dienstverlener. Sevenaere schoonmaakdiensten is expert in leveren van topmerken sanitaire voorzieningen.

expert in Sanitaire voorzieningen

Conclusie beste sanitaire voorziening

Sanitaire voorzieningen zijn essentieel voor de hygiëne en het welzijn van mensen. Door de juiste sanitaire producten te kiezen en ze regelmatig te reinigen en te onderhouden, kunt u een gezonde en comfortabele omgeving creëren voor iedereen.

  • Kies sanitaire producten die zijn gemaakt van duurzame materialen die gemakkelijk schoon te maken zijn.
  • Zorg voor voldoende verlichting in sanitaire ruimtes om ze goed te kunnen schoonmaken.
  • Houd sanitaire ruimtes goed geventileerd om schimmel en bacteriën te voorkomen.
  • Laat sanitaire voorzieningen door een professional onderhouden als dat nodig is.

Nieuw totaal oplossing sanitair voorzieningen

Washroom: Washroom All Inclusive is een innovatieve totaaloplossing voor de hygiëne-uitrusting van uw sanitair. Op basis van het aantal medewerkers en bezoekers wordt een jaarbudget afgesproken dat alle aspecten van de toiletinrichting omvat:

  • het ophangen van de toestellen
  • de levering van de navullingen
  • het onderhoud
  • het vervangen van de batterijen en het monitoren van het verbruik
  • geen langdurige contracten enkel wat nodig is wordt gefactureerd.

Sevenaere schoonmaakdiensten

Voor al uw sanitaire voorzieningen kunt u bij ons terecht.

Hoe kunnen we je helpen? Ben je op zoek naar vrijblijvend advies, feedback, informatie of wil je gewoon even hallo zeggen, omdat je meer wilt weten over Sevenaere en onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op via email of telefoon.

Sevenaere schoonmaakdiensten b.v.

Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar

Email

service@sevenaere.nl

Telefoon

0316 - 340400