Sevenaere schoonmaakdiensten

Laat machines en een productiehal regelmatig professioneel reinigen

Een industriële reiniging zorgt voor een veilige productieomgeving

Industriële reiniging

Waarom een industriële reiniging

In de wereld van industriële productie is een goede hygiëne is essentieel  waar veiligheid voorop staat. Het verbetert niet alleen de efficiëntie van productieprocessen, maar verlengt ook de levensduur van apparatuur. Een industriële reiniging voor fabrieken etc. vraagt om een specifieke aanpak. Om machines, productiehal of machineruimte in optimale conditie te houden is een industriële reiniging een harde eis zo kunnen storingen door vuil worden veroorzaken. Een professioneel schoonmaakbedrijf kan u hierbij helpen met het onderhouden van productieruimtes vloer tot plafond.

Regelmatig een schoonmaakbeurt

Fabrieken en magazijnen zijn plekken waar veel gebeurt. Er worden spullen gemaakt, opgeslagen en vervoerd. Dat zorgt voor veel vuil en stof. Als je dat niet goed schoonmaakt, kan dat slecht zijn voor de gezondheid en veiligheid van de mensen die er werken. Daarom is het belangrijk om fabrieken en magazijnen regelmatig een grondige schoonmaakbeurt te geven. Zo zorg je ervoor dat alles weer fris en netjes is.

Industriële reiniging van Sevenaere is:

Veiligheid, gezondheid en milieu

Bij een industriële reiniging voor fabrieken staat de veiligheid van iedereen voorop. We willen niet dat onze mensen of die van jullie iets overkomt. Daarom volgen we de VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu) regels, en checken we eerst wat de risico’s zijn voordat we beginnen. Dit doen we ook als we specialistische reiniging of dieptereiniging moeten doen. We willen ook graag met jullie praten voordat we aan de klus beginnen. We kijken dan samen welke wetten en regels er gelden voor veiligheid, gezondheid en milieu op de plek waar we gaan werken.

Blinkend en hygiënisch schoon

Hoe fijn is het om in een schone en frisse industrieomgeving te werken? Dat regelen wij voor u! Onze professionele schoonmakers kunnen elke industriële klus aan, of het nu gaat om uw productiehal, machines of fabrieksruimtes. Wij maken alles blinkend schoon en hygiënisch, zonder dat u last heeft van ons. Wij zijn namelijk snel, slim en efficiënt. En we zijn er altijd voor u, elke dag van het jaar. Met onze industriële reiniging bespaart u tijd, geld en zorgen.

Totaalpakket complete reiniging fabrieken

Een industriële reiniging is een must voor elke klant, maar de specifieke eisen en wensen kunnen sterk uiteenlopen. Daarom streven wij ernaar om onze klanten een totaalpakket te leveren, waarbij we niet alleen de apparatuur leveren, maar ook zorgen voor een goede integratie en installatie. Dit is een service die we op maat maken voor elke klant, afhankelijk van hun situatie en behoeften.

industrieel reinigen schoonmaken

Professionele industriële schoonmakers

Schoonmaakbedrijf Sevenaere is een professionele industriële schoonmaker die rekening houdt met uw productieproces en wensen. Omdat wij weten dat een doorlopend efficiënt productieproces om een flexibele schoonmaakpartner vraagt. Wij zijn dat voor jullie. Wij passen ons aan jullie schema aan en reinigen op de momenten dat het jullie schikt. Zo hoeven jullie geen productietijd te verliezen door de industriële reiniging. Wij houden van helderheid in schoonmaakwerk.

Sevenaere schoonmaakdiensten

Advies nodig voor een industriële reiniging? Wij staan voor u klaar.

Hoe kunnen we je helpen? Ben je op zoek naar vrijblijvend advies, feedback, informatie of wil je gewoon even hallo zeggen, omdat je meer wilt weten over Sevenaere en onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op via email of telefoon.

Sevenaere schoonmaakdiensten b.v.

Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar

Email

service@sevenaere.nl

Telefoon

0316 - 340400