Sevenaere schoonmaakdiensten

Ontdek de mogelijkheden voor een schoonmaak in de zorg

Efficiënt schoonmaken van medische praktijken vraag extra aandacht

Kiest u ook voor Sevenaere?

Medische praktijken schoonmaken vraagt extra aandacht

Efficiënt schoonmaken van praktijken is een van de specialismes van Sevenaere schoonmaak diensten. Wij begrijpen dat huisartsenpraktijken, fysiopraktijken, tandartspraktijken en schoonheidssalons ten alle tijden opgeruimd, schoon én hygiënisch dienen te zijn. Het schoonmaken van deze ruimtes, salons en praktijken gaat vaak samen met specifieke handelswijzen, producten en eisen. Zo is een schone praktijk niet alleen van belang voor de (eerste) indruk van de klanten en bezoekers, maar gaat de schoonmaak vaak gepaard met strenge eisen omtrent hygiëne en gezondheid.

Wij werken op de tijden die u het beste uitkomen​

Het schoonmaken van praktijken zoals een een tandartspraktijk, dokterspraktijk of een fysiopraktijk is meer dan alleen stofzuigen en dweilen. Het vereist een grondige reiniging en desinfectie van alle oppervlakken, apparatuur en instrumenten die in contact komen met patiënten of besmet kunnen zijn met ziektekiemen. Sevenaere heeft veel ervaring binnen het professioneel schoonmaken van praktijken zoals huisartsenpraktijken en fysiopraktijken en tandartspraktijken en is daarom een betrouwbare schoonmaakpartner op dit gebied. 

Waarom schoonmaken van praktijken?

  • Een schone, frisse en geurloze praktijkruimte, dankzij onze microvezelreinigingsmaterialen en geavanceerde reinigingsmiddelen die de lucht zuiveren en de bacteriën die geuren veroorzaken elimineren.
  • Een sprankelende en vlekkeloze uitstraling van alle oppervlakken, zoals balies, stoelen, vloeren, ramen, deuren, lampen, kasten, wastafels, toiletten, etc..
  • Wij garanderen u de beste kwaliteit en service, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over een hygiënisch schoonmaak. Dat is onze toewijding aan u.
  • Wij leveren geen standaardwerk, maar maatwerk, want ieder schoonmaak onderhoud in de zorg is weer anders.
  • Wij denken met u mee en houden de communicatie duidelijk en direct

Ervaren en deskundige schoonmakers

Onze schoonmaak medewerkers zijn deskundig en opgeleid. Uw patiënten verdienen het beste. En dat geldt ook voor uw praktijk. Laat ons u helpen om uw huisartspraktijk, tandartspraktijk of fysiopraktijk schoon, veilig en uitnodigend te houden dit vraagt extra aandacht. Schoonmaken is veel complexer geworden. Het is niet meer genoeg als je bijvoorbeeld tien jaar geleden voor het laatst scholing hebt gehad. 

Voor verschillende huisartsenpraktijken en fysiopraktijken verzorgen wij de dagelijkse en/of periodieke schoonmaak, waar hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel staan.

Schoonmaken is een mooie en dankbare baan, waar je veel voldoening uit kunt halen.

schoonmaken van praktijken zoals huisartsenpraktijk fysiopraktijk
Efficiënt schoonmaken van medische praktijken

Medische praktijk verdiend een aangename en gastvrije sfeer

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor medische praktijken. Of u nu een tandartspraktijk, dokterspraktijk of een fysiopraktijk beheert weet u hoe belangrijk het is om een schone en hygiënische omgeving te bieden aan uw patiënten en medewerkers. 

  1. U wilt dat uw praktijk voldoet aan de hoogste normen van sanering en infectiepreventie. 
  2. U wilt ook dat uw praktijk een aangename en gastvrije sfeer uitstraalt. 


Daarom heeft u een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf nodig dat verstand heeft van de specifieke behoeften van uw branche. Schoonmaken van praktijken is altijd maatwerk.

Sevenaere schoonmaakdiensten

Professioneel schoonmaakbedrijf staat voor u klaar

Hoe kunnen we je helpen? Ben je op zoek naar vrijblijvend advies, feedback, informatie of wil je gewoon even hallo zeggen, omdat je meer wilt weten over Sevenaere en onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op via email of telefoon.

Sevenaere schoonmaakdiensten b.v.

Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar

Email

service@sevenaere.nl

Telefoon

0316 - 340400