Sevenaere schoonmaakdiensten

Ontdek de mogelijkheden voor een schoonmaak in de zorg

Schoonmaken in de zorg, zorgeloos schoon een uitdagende taak

Wat houdt schoonmaken in de zorg in?

Hygiëne is een essentieel onderdeel in elke omgeving in de zorg, kan het levens redden. Als schoonmaakbedrijf zijn wij daar een expert in. Werken in een (gespecialiseerd) ziekenhuis, een ouderenzorginstelling, een woonvoorziening voor mensen met een beperking, begeleid wonen of een huisartsenpraktijk: schoonmaken in de zorg heeft de hoogste prioriteit bij ons voor uw organisatie. Dag en nacht, elke dag van de week. Schoonmaken in de zorg, zorgeloos schoon een uitdagende taak, waar je veel voldoening uit kunt halen.

Kiest u ook voor Sevenaere?

Scholen schoonmaken overdag of ’s avonds ​

Het is niet alleen een kwestie van stofzuigen, dweilen en afstoffen, maar ook van het reinigen en desinfecteren van medische apparatuur, het verwijderen van afval en het naleven van de protocollen en richtlijnen. Schoonmaken in de zorg is een uitdagende en afwisselende baan, waarbij je veel contact hebt met verschillende mensen.

Een uitdagende en afwisselende baan

Samen schoonmaken in de zorg

  • Wij verzorgen de schoonmaak van uw zorg instelling, op een regelmatige of incidentele basis, zodat u cliënten altijd kunnen genieten van een schone en hygiënische omgeving.
  • Wij garanderen u de beste kwaliteit en service, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over een hygiënisch schoonmaak. Dat is onze toewijding aan u.
  • Wij leveren geen standaardwerk, maar maatwerk, want ieder schoonmaak onderhoud in de zorg is weer anders.
  • Wij denken met u mee en houden de communicatie duidelijk en direct.
  • Wij zijn er voor u! Bel ons voor meer informatie op: 0316 34040
schoonmaken in de de zorg, zonder zorgen

Verwachtingen met een schoonmaak in de zorg

Je draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van de patiënten, de medewerkers en de bezoekers. Je zorgt voor een schone en hygiënische omgeving, waar iedereen zich prettig en veilig voelt. Je werkt met professionele schoonmaakmiddelen en -materialen, die je op de juiste manier gebruikt en opbergt. Je houdt je aan de protocollen en richtlijnen voor infectiepreventie en milieubeheer. Je werkt zelfstandig of in een team, en je hebt regelmatig contact met de zorgverleners en de cliënten. Je hebt oog voor detail en je kunt goed omgaan met feedback.

Hygiëneregels voor de schoonmaker

Schoonmaak in de zorg speelt een cruciale rol speelt in het voorkomen van besmettingen. ‘Huishoudelijk medewerkers in de zorg moeten zich net zo goed aan de hygiëneregels houden als de zorgprofessionals. Dat betekent geen sieraden dragen (persoonlijke hygiëne), regelmatig handhygiëne toepassen en indien nodig beschermende middelen (handschoenen en schort) gebruiken. Ze hebben immers te maken met vuil (en mogelijk besmet) materiaal. Sterker nog: ze zijn verantwoordelijk voor het opruimen ervan.

Ervaren en deskundige schoonmakers

Onze schoonmaak medewerkers in de zorg zijn deskundig en opgeleid. In ziekenhuizen is er al veel aandacht voor dit onderwerp, maar in de verpleeghuissector is dat nog niet zo bekend. En dat is ook begrijpelijk. Je kunt niet van huishoudelijk medewerkers verwachten dat ze zonder uitleg en instructie weten wat ze moeten doen. Schoonmaken is veel complexer geworden. Het is niet meer genoeg als je bijvoorbeeld tien jaar geleden voor het laatst scholing hebt gehad. 

schoonmaakbedrijf-sevenaere (55)

Sevenaere schoonmaakdiensten

Professioneel schoonmaakbedrijf staat voor u klaar

Hoe kunnen we je helpen? Ben je op zoek naar vrijblijvend advies, feedback, informatie of wil je gewoon even hallo zeggen, omdat je meer wilt weten over Sevenaere en onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op via email of telefoon.

Sevenaere schoonmaakdiensten b.v.

Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar

Email

service@sevenaere.nl

Telefoon

0316 - 340400