Sevenaere schoonmaakdiensten

Een veelzijdig schoonmaakbedrijf dat actief is in diverse branches

Schoonmaak ervaring in verschillende branches, ook die van u.

Schoonmaakdiensten ook in uw branche

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner met de juiste kwaliteiten en service? Dan bent u bij Sevenaere aan het juiste adres. Als schoonmaakexpert met ervaringen in reinigingen,  glasbewassing, specialistische reiniging en regulier onderhoud kunnen wij u ondersteunen. Ons werkterrein is Gelderland, en zijn actief in verschillende schoonmaaksectoren. Daardoor weten we precies wat er nodig is om aan de hoge eisen van elke branche te voldoen. Wij snappen dat een schone en frisse werkomgeving belangrijk is voor het welzijn en de productiviteit van je medewerkers. Daarom bieden wij flexibele diensten aan, die je kunt aanpassen aan je wensen en behoeften. Of je nu een eenmalige, wekelijkse, dagelijkse of periodieke reiniging wilt, wij regelen het voor u.

Schoonmaakdiensten van Sevenaere

Bedrijven en onderwijs professioneel ontzorgen

Schoonmaken in het onderwijs

Met veel kennis en ervaring van scholen schoonmaken weten we als geen ander dat scholen te maken hebben met wisselende drukte, zoals vakanties, evenementen etc. Kwa planning is het voor de meeste schoonmaakbedrijven vaak lastig om dit goed af stemmen. Gelukkig zijn wij hier goed op voorbereid en door gebruik te maken van flexibele werknemers kunnen wij hier zonder zorgen op inspelen. Zo bent u altijd verzekerd van een schone en veilige leeromgeving.

Schoonmaken van kantoren

Een schone omgeving is niet alleen belangrijk voor de gezondheid, maar ook voor de uitstraling van uw bedrijf. Als schoonmaakbedrijf weten we hoe we uw kantoor of bedrijfspand kunnen laten stralen. We zijn betrokken, nauwkeurig en alert en laten niets aan het toeval over. Doordat we rekening houden met al uw wensen en behoeften kunnen wij u compleet ontzorgen. Wij gaan verder dan alleen schoonmaken. Als we zien dat er iets kapot is, krijgt u daar een melding van. Als het buiten regent of sneeuwt, zorgen we dat de entree en de ontvangstruimtes extra aandacht krijgt. Op deze manier kunt u zich richten op uw werkzaamheden en de bezoekers een hartelijk welkom heten. 

Industriële reinigingen

Ook voor industriële reiniging kunt u bij ons terecht. Met de juiste apparatuur en technieken reinigen we om de installaties, systemen, tanks heen. Zo voorkomt u storingen, verlengt u de levensduur van uw machines en verbeter u de veiligheid op de werkvloer.

Schoonmaken van kantoren
branches kantoren en bedrijven schoonmaak
Sevenaere draagt een steentje bij aan een prettige werksfeer op kantoor. Door de kantoorruimtes grondig schoon en representatief te houden. Schoonmaken zonder zorgen.
Schoonmaken van fabrieken
steenfabriek industriële reiniging
Een industriële omgeving vraagt om een deskundige aanpak van de schoonmaakwerkzaamheden. Dit leidt tot verbetering van de welzijn en de veiligheid van uw personeel.
Basisscholen schoonmaken
schoonmaakbedrijf sevenaere 33
Een opgeruimde en schone leeromgeving komen de prestaties en resultaten van de leerlingen ten goede. Sevenaere draagt hier aan bij. Helderheid in schoonmaakwerk voor alle branches.
Tandartspraktijken grondig schoonmaken
schoonmaken van praktijken
Hygiëne en infectiepreventie is zeer belangrijk bij elke tandartspraktijk. Dit vraagt een deskundige aanpak ook op schoonmaakgebied. Maatwerk reiniging is voor iedere branche verschillend.
Schoonmaakonderhoud voor Huisartspraktijken
schoonmaken van praktijken zoals huisartsenpraktijk fysiopraktijk
Bezoeken van zieke patiënten bij de huisartsen praktijk is natuurlijk dagelijkse kost. Een schone nette omgeving en hygiëne is daarom ook van groot belang in een medische praktijk.
Schoonmaakservice voor Fysiopraktijken
fysiopraktijk branche
Het schoonmaken van een fysiopraktijk is een belangrijke taak, want het gaat om de hygiëne van de ruimte waar mensen behandeld worden. Een fysiopraktijk moet altijd schoon en fris zijn.
Kinderdagverblijven reinigen
scholen schoonmaken en schoonmaak school
Kinderen zijn een kwetsbare groep, omdat het afweersysteem nog volop in ontwikkeling is. Het is daarom van belang dat alles ook echt grondig schoon wordt gemaakt.
Zorgcentrum fris en netjes
schoonmaakbedrijf sevenaere 70
Het onderhouden van een zorgcentrum vraagt veel tijd. Het is belangrijk om het gebouw schoon en hygiënisch te houden. Dit helpt om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen.
Vastgoed & duurzaam
vastgoed branche duurzaam laten schoonmaken
Een vloer krijgt een hoop te verduren. Hoop schoenen en misschien wielen komen er dagelijks overheen. Sevenaere reinigt en onderhoud uw vloer op een deskundige manier.

Waarom wij uw schoonmaak kunnen ontzorgen

  • Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken voor verschillende branches zoals bedrijven, kantoren, scholen, winkels, horeca, zorginstellingen en meer.
  • Wij zorgen voor een schone en hygiënische werkomgeving voor u en uw medewerkers, klanten of gasten.
  • Wij werken met een vast team van ervaren en gediplomeerde schoonmakers, die gebruik maken van de beste materialen en middelen.

Onze schoonmaakdiensten kunnen eenmalig of regelmatig worden ingehuurd, afhankelijk van de behoeften en het budget van de klant. Door maatwerk te leveren en geen standaard schoonmaakpakket kunnen wij veel voordelen bieden, zoals het verbeteren van de uitstraling, de gezondheid, de veiligheid, en de productiviteit van een ruimte. Wij hanteren scherpe tarieven en bieden een flexibele service op maat.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Bel: 0316 3404

Voor iedere branche, advies op maat!

Hoe kunnen we je helpen? Ben je op zoek naar vrijblijvend advies, feedback, informatie of wil je gewoon even hallo zeggen, omdat je meer wilt weten over Sevenaere en onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op via email of telefoon.

Sevenaere schoonmaakdiensten b.v.

Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar

Email

service@sevenaere.nl

Telefoon

0316 - 340400