Sevenaere schoonmaakdiensten

Een professioneel schoonmaakbedrijf is helder en duidelijk

Sevenaere is een uniek professioneel schoonmaakbedrijf, waarbij we luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. De communicatie is helder en duidelijk, voor ons geldt altijd afspraak is afspraak en houden van korte lijnen. Met een vast aanspreekpunt zorgen we dat de betrokkenheid zo groot mogelijk met de klant blijft. We zijn een facilitaire dienstverlener en werkzaam in diverse sectoren, en met 70 vaste en betrokken medewerkers zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers centraal staan. Wij zijn transparant en houden van helderheid in schoonmaakwerk. 

Kiest u ook voor Sevenaere?

Haal voordeel uit onze schoonmaakdiensten

Allround schoonmaakdiensten

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten van reguliere schoonmaakwerkzaamheden, periodiek onderhoud of eenmalige specialistische schoonmaak, wij staan als professioneel schoonmaakbedrijf dagelijks voor u klaar. Onze schoonmakers werken efficiënt zijn goed opgeleid en hebben ervaring in het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Facilitaire diensten

Naast schoonmaakdiensten bieden wij ook facilitaire diensten aan. Dit omvat het beheer van sanitaire voorzieningen, afvalverwerking, levering van hygiëneproducten en nog veel meer. Door deze diensten aan te bieden, kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van schoonmaak en facilitair beheer. Makkelijker kunnen we het u niet maken.

Schoonmaakonderhoud

Wanneer u meer wilt dan een reguliere schoonmaakwerkzaamheden, kunt u ook kiezen voor een schoonmaakonderhoud. Dit omvat het onderhouden en reinigen van verschillende ruimtes, waaronder trappenhuizen, gangen en sanitaire voorzieningen. Onze professionele schoonmakers zorgen ervoor dat uw pand altijd schoon, fris en hygiënisch blijft.

Vloeronderhoud

Een ander belangrijk aspect van onze dienstverlening is vloeronderhoud. We hebben veel ervaring met verschillende soorten vloeren, zoals linoleum, hout, tegels en tapijt. Onze schoonmakers weten precies welke reinigingsmethoden en producten het beste werken voor elk type vloer. Door regelmatig vloeronderhoud uit te laten voeren, ziet uw vloer er niet alleen schoon en verzorgd uit, maar gaat deze ook langer mee.

Specialistisch reiniging

Een van de extra diensten die wij als professioneel schoonmaakbedrijf aanbieden is specialistische reiniging. Dit houdt in dat we gespecialiseerde technieken en apparatuur gebruiken om hardnekkig vuil en moeilijk bereikbare oppervlakken te reinigen. Of het nu gaat om gevelreiniging, dieptereiniging of het reinigen van industriële machines, ons team van schoonmakers staat klaar om de klus te klaren.

Glasbewassing

Glasbewassing is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Met  getrainde en gecertificeerde glazenwassers waar veiligheid op nummer 1 staat reinigen ze efficiënt en streep loos alle ramen en glazen oppervlakken. Voor de  glazenwassers is geen kantoorgebouw te hoog of te breed, heeft u een  delicate glazen balustrade of ander lastig glazen project? Geen probleem voor de glazenwasser, zij zorgen voor een perfecte glasbewassing.

schoonmaakbedrijf sevenaere 54

Een schoonmaker met kwaliteit en een glimlach

Ons personeel staan aan de top

Wij vinden het belangrijk dat u altijd dezelfde schoonmakers ziet. Zo weten zij precies wat u wilt en hoe uw bedrijf werkt. Dat bespaart u tijd en geld. Wij waarderen onze medewerkers ook heel erg, vandaar dat ze ook vaak stralen en met een glimlach werken. Zonder onze schoonmakers kan het bedrijf niet bestaan, vandaar dat ze aan de top van de hiërarchie staan.

Bekijk het eens vanuit de andere zijde

Wij leren onze medewerkers om zich in te leven in uw organisatie. “Hoe zou jij het vinden om op dit toilet te zitten dat je net hebt schoongemaakt? Bekijk het een van de andere zijde zeggen wij tegen onze medewerkers. Wij streven niet alleen naar het afronden van onze taken, maar ook naar het verbeteren van onze service.

Leiden en begeleiden

Schoonmaakbedrijf Sevenaere streeft naar tevredenheid voor alle partijen. Op eerste plaats staat natuurlijk de klant die onze diensten als prettig en kwalitatief dient te ervaren. Daarnaast doen wij er alles aan om ons personeel dusdanig te selecteren, op te leiden en te begeleiden dat zij hun werkt met plezier en vakkundigheid uit kunnen voeren. Een glimlach doet veel goeds! Onze collega’s zijn zich hiervan bewust en met trost het uithangbord van onze organisatie.

Een professioneel schoonmaakbedrijf met resultaten

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche weten wij precies wat nodig is om een uitstekende schoonmaakdienst te leveren. Dit komt mede dat de schoonmakers goed getraind zijn en de expertise hebben om zelfstandig uitdagende schoonmaakklussen aan te pakken.

Het uitgebreide dienstverleningspakket van Sevenaere biedt voor al uw schoonmaakwensen wel een passende oplossing. Uiteraard leveren wij ook maatwerk en kunnen wij hierin ook een adviserende rol spelen.

Gecertificeerd en hygiënisch

Als professioneel schoonmaakbedrijf zijn wij gecertificeerd en werken we volgens strikte hygiënische richtlijnen. We gebruiken veilige en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en zorgen ervoor dat uw pand voldoet aan de hoogste hygiënenormen.

Breed dienstenpakket

Met ons brede dienstenpakket kunnen wij aan al uw schoonmaakbehoeften voldoen. Of het nu gaat om reguliere schoonmaak, vloeronderhoud, glasbewassing of specialistische reiniging, wij hebben de juiste oplossing voor elk schoonmaak probleem. Naast professioneel schoonmaakwerk, kunnen wij u ook van sanitaire voorzieningen tegen concurrerende prijzen aanbieden. De sanitaire ruimtes worden door de schoonmakers bijgehouden, zo kunnen we u compleet ontzorgen op schoonmaakvlak. 

Duurzaam schoonmaken
0%
Tevreden klanten
0%
Tevreden medewerkers
0%
schoonmaakbedrijf sevenaere 52

Professioneel schoonmaakbedrijf inzetbaar voor diverse sectoren

Kantoren en bedrijfspanden

Als professioneel schoonmaakbedrijf maken wij iedere branche weer perfect schoon. Het betrokken schoonmaakteam maakt dagelijks bedrijfspanden met plezier schoon. Of het nu gaat om 1 of 25 kantoren niets is ons teveel. We begrijpen dat een schone werkomgeving essentieel is voor de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Daarom zorgen wij voor een grondige en regelmatige schoonmaak van uw kantoor- en bedrijfsruimtes.

Zorginstellingen

Daarnaast bieden wij ook schoonmaakdiensten aan voor zorginstellingen. In de zorg is hygiëne van het grootste belang, omdat het de veiligheid en gezondheid van de patiënten en medewerkers beïnvloedt. Onze schoonmakers zijn opgeleid om aan de strenge hygiëne-eisen te voldoen die gelden binnen zorginstellingen.

Horecagelegenheden

De horecabranche vereist een speciale aanpak als het gaat om schoonmaak. Als professioneel schoonmaakbedrijf hebben wij ervaring in het schoonmaken van restaurants, cafés, hotels en andere horecagelegenheden. We zorgen ervoor dat uw horecagelegenheid schoon en hygiënisch is, zodat uw gasten in een prettige omgeving kunnen genieten.

Stralend schoon met milieuvriendelijke producten

Onze professionele interieurverzorgers zijn voorzien van alle benodigdheden, werken met milieuvriendelijke producten, houden zich aan de afspraken zijn effectief en betrokken. De schoonmaakdiensten worden door vaste interieurverzorger uitgevoerd, met een vaste vervanger bij eventuele ziekte of afwezigheid. Ook zal de aangewezen rayonmanager regelmatig de schoonmaakkwaliteit controleren en te waarborgen. Zo zorgen wij dat u volledig tevreden bent. Onze interieurverzorgers staan klaar om direct bij u aan de slag te gaan.

schoonmaakbedrijf sevenaere 80

Advies van een professioneel schoonmaakbedrijf nodig?

Hoe kunnen we je helpen? Ben je op zoek naar vrijblijvend advies, feedback, informatie of wil je gewoon even hallo zeggen, omdat je meer wilt weten over Sevenaere en onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op via email of telefoon.

Sevenaere schoonmaakdiensten b.v.

Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar

Email

service@sevenaere.nl

Telefoon

0316 - 340400