Sevenaere schoonmaakdiensten

Onze glazenwassers maken het uitzicht weer helder en stralend schoon

Glazenwasser regio Arnhem en Zevenaar professionele glasbewassiing!

Waarom een industriële reiniging​

Kwaliteit glasbewassing, goede indruk

Een bedrijf maakt een goede indruk met schone ramen. Ze laten niet alleen het daglicht binnen, maar geven ook een mooi uitzicht op de omgeving. Daarom is glasbewassing een belangrijke schoonmaakdienst die regelmatig uitgevoerd moet worden voor een verzorgd pand.

 

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren glazenwasser die uw ramen laat glanzen zonder strepen, met de schoonmaakdiensten van Sevenaere kunt u rekenen op een professionele glasbewassing. Wij zorgen ervoor dat uw ramen en kozijnen er weer spic en span uitzien. Uw organisatie maakt immers een goede indruk met schone raampartijen.

Een glasbewassing van Sevenaere is

Geen twijfel met een VCA glazenwasser

Onze VCA-gediplomeerde glazenwassers werken in Zevenaar en omstreken op diverse locaties, zoals flats, scholen en kantoren. Onze glazenwassers hebben de kennis en de kunde om uw kozijnen, ramen aan de binnen- en buitenkant zo snel en goed mogelijk te wassen.

Beschikbare middelen

Een signaleringsronde is een belangrijk onderdeel van onze glasbewassingservice. Hiermee zorgen we ervoor dat we optimaal gebruik maken van de beschikbare middelen, zoals de hoogwerker, en dat we goed samenwerken met andere partijen die ook werkzaamheden verrichten. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van brand- of rookmelders, het vervangen van defecte lampen of het repareren van lekkages. Zo laten we niets aan het toeval over!

Net als onze glazenwassers houden wij van Helderheid in schoonmaakwerk!

Advies voor glasbewassing

Na uw aanvraag komen we langs om een projectinventarisatie te maken en te bepalen welke methode voor glas bewassing het meest geschikt is voor uw bedrijf. Ramen wassen kan op veel verschillende manieren. Onze specialisten maken uw ramen weer stralend schoon en weten precies wat ze moeten doen.

Helderheid met de volgende methodes

  • Traditionele raambewassing
  • Telescopische raambewassing
  • Glazen wassen met hoogwerkers
  • Glasbewassing met een gondelinstallatie

Telescopische raambewassing is een handige manier om hoge ramen te wassen. Bij telescopische raambewassing gebruiken we een lange ’telescoopsteel’. Dit systeem heet ook wel tucker-pole. Ideaal voor bijvoorbeeld het schoonmaken van ramen in hoge kantoorgebouwen. Onze glazenwasser bedient vanaf de grond een telescoopstok met een borstel waaruit osmosewater onder lage druk komt. Dit water gebruiken we om de hoge raampartijen op een efficiënte manier schoon te maken. Met telescopische glasbewassing krijgt u dus een mooi en streep loos resultaat!

Osmosewater is echt duurzaam

Onze glazenwasser maakt uw ramen schoon met leidingwater waaruit alle bestanddelen zoals kalk, zouten en mineralen eruit gefilterd is, dat water noemen we ‘osmosewater’. Het gefilterde water zorgt ervoor dat er geen druppels en strepen op achterblijven. Zo kunt u extra genieten van uw schone ramen!

schoonmaakbedrijf sevenaere 41
osmeo glasbewassing

Maatwerk is de oplossing

Glasbewassing is geen standaard klus. Elk gebouw heeft zijn eigen kenmerken en uitdagingen. Daarom stemmen we onze dienstverlening af op jouw wensen en behoeften. We komen graag bij je langs om een vrijblijvende offerte te maken voor glasbewassing en gevelreiniging. We geven je ook advies over de beste frequentie en het meest geschikte moment voor de werkzaamheden.

Sevenaere schoonmaakdiensten

Onze glazenwassers staan klaar voor een glasbewassing

Hoe kunnen we je helpen? Ben je op zoek naar vrijblijvend advies, feedback, informatie of wil je gewoon even hallo zeggen, omdat je meer wilt weten over Sevenaere en onze schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op via email of telefoon.

Sevenaere schoonmaakdiensten b.v.

Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar

Email

service@sevenaere.nl

Telefoon

0316 - 340400